Hesabım
    'Cehennem Melekleri 2'de (The Expendables 2) Kadro Şekilleniyor!

    Chuck Norris ve Jean-Claude Van Damme'dan sonra şimdi de Arnold Schwarzenegger ve Bruce Willis imza aşamasına geldi...

    275 milyon dolarlık gişe sürpriziyle geçtiğimiz yazın aksiyon bombalarından olan Cehennem Melekleri (The Expendables)'nin devam filmi The Expendables 2'nin ilk filmi aratmayacak kadrosu konusunda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Chuck Norris ve Jean-Claude Van Damme'ın resmi imzaları attığı projede şimdi de özel hayatı konusunda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle tüm sinema projelerini durdurduğunu açıklayan Arnold Schwarzenegger ve Bruce Willis'in imza aşamasına geldiği konuşuluyor. Deadline'ın bildirdiğine göre, ilk filmde küçük bir rolde gördüğümüz ikilinin devam filminde daha önemli rollerde karşımıza çıkacağı da gelen bilgiler arasında. Hatta yapılan dedikodulara göre Willis'i filmde kötü adam rolünde izleyebiliriz...

    Yönetmenliğini Simon West'in yapacağı The Expendables 2'de başta Sylvester Stallone olmak üzere, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews ve Jet Li yine çekirdek kadroyu oluşturacak.

    Senaryosu ilk filmi yazıp yöneten Stallone tarafından yazılan filmin çekimlerinin Ekim ayında Bulgaristan'da başlaması planlanıyor. Filmin resmi vizyon tarihiyse 17 Ağustos 2012.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top