Hesabım
    X Adamların Yeni Babası

    X-Men 3, Buffy/Angel'ın yaratıcısına mı emanet?<br /><br /><br />

    bahsetmiştik. Filmin yapımcısı Fox seriyi devam ettirip ettirmeme konusuna açıklık getirmemişti. Ama dedikodulara bakılırsa seri devam edecek hem de Buffy ve Angel dizilerinin yaratıcısı Joss Whedon'un ellerinde.

    1992'de Whedon'un yarattığı vampir avcısı Buffy o kadar çok tutuldu ki, seri yıllarca devam etmekle beraber 1999'dan sonra Angel artık kendi kanatlarıyla uçmaya başladı. Whedon, Buffy'nin en çok sevilen karakteri Angel'ı da dizi yaptı ve ruhu olan vampiri David Boreanaz canlandırdı. İlk başta serinin sadece yazarı olan Whedon 1997'den sonra yönetmenliği de üstlendi ve Buffy esas çıkışını o dönem yaptı.

    Yarattığı kurgu ile başka bir çok televizyon yapımına örnek olan Buffy/Angel serileri Amerika'da artık sona erdi. Joss Whedon ise şu sıralar Serenity filminin çekimlerini bitirmek üzere. X-Men'le ilgili yöneltilen sorulara kaçamak cevaplar veren yönetmen ''Henüz kimse benimle bağlantı kurmadı'' dedi.

    Yakın zamanda Marvel Comics için Astonishing X-Men'i yazmış olduğu için Whedon projeye yabancı değil. Buffy/Angel da yarattığı karakterler ve kurgu düşünülünce de X-Men'e yakışır bir yönetmen olacağı kesin. Bu arada, eğer yönetmen koltuğuna oturacağı kesinleşirse büyük ihtimalle, her zaman yaptığı gibi, senaryoyu da kendi yazacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top