Hesabım
    'Labirent'in Çekimleri Tamamlandı!

    Tolga Örnek'in yeni filmi 23 Aralık 2011'de vizyonda...

    Yeni sezonda vizyona girecek 50'ye yakın yerli yapım arasında yönetmen Tolga Örnek’in yeni filmi Labirent de bulunuyor. Örnek'in Kaybedenler Kulübü'nden sonraki yeni filminin çekimleri Mardin'de tamamlandı... Filmin yapım sonrası çalışmaları Türkiye ve Almanya'da devam ediyor.

    Vizyon tarihi 23 Aralık 2011 olarak belirlenen Türk-Alman ortak yapımı Labirent; casusluk, polisiye ve aksiyon türlerinin bir karşımı olarak niteleniyor. Özellikle bugünlerde güncelliğini kan dökerek arttıran terör sorununu ve bölgedeki istihbarat örgütlerini merkezine alan film, casusluk dünyasının labirentlerinde gezinerek yaşadığımız coğrafyaya farklı bir gözle yaklaşacak.

    Timuçin Esen ve Meltem Cumbul'u Gönül Yarası filminden 7 yıl sonra tekrar bir araya getiren Labirent'in senaryosu, yine yönetmen Örnek'e ait. Kültür Bakanlığı, Eurimages ve HessenInvestFilm Komisyonu tarafından destek sağlanan filmin kadrosundaki diğer isimler arasında Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Umut Kurt, Melike Güner, Ozan Bilen, Erdal Küçükkömürcü, Cem Bender ve Altan Gördüm gibi oyuncular bulunuyor.

    Güç dengelerinin her geçen gün değiştiği sıcak bir bölgede, doğu ve batının kilit noktasında bulunan bir ülkede, yenilikçi sinema diliyle tanınan bir yönetmen tarafından çekilen Labirent, yeni sezonun en fazla merak edilen yerli yapımları arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top