Hesabım
    Air MAG Satışta!

    'Geleceğe Dönüş'ün efsane ayakkabısı açık arttırmada...

    Geleceğe Dönüş 2 (Back to the Future Part II)'de 2015 yılına giden Marty McFly'ın giydiği bağcıkları otomatik bağlanan teknoloji harikası Air Mag ayakkabılar, 2015'e 4 kala Nike tarafından satışa sunuluyor. Bir kaç yıl önce Nike'ın yine sınırlı sayıda satışa çıkardığı ve filmdekilerle neredeyse aynı özelliklere sahip ayakkabılar, bu sefer sadece nostaljik bir "geriye dönüşü" değil, aynı zamanda Parkinson’suz bir geleceği de simgeliyor. Sadece 1500 çift üretilen ayakkabılardan kazanılacak gelir, Michael J. Fox Vakfı'na aktarılacak.

    eBay üzerinden açık arttırma usulü satışına başlanan ayakkabılardan günde sadece 150 adet satılacak. Şu anda fiyatları 3000 dolardan 6000 dolara kadar değişen ayakkabılardan almak isteyenler, 10 gün boyunca ABD saatine göre 8.30'da 0.99 dolardan başlayan açık arttırmalara nikemag.ebay.com/shoes adresini ziyaret ederek katılabilirler.

    Elektroışıma teknolojisine sahip alt taban ve LED aydınlatmalı ayakkabılarda maalesef otomatik bağcık bağlama özelliği bulunmuyor. Patenti Nike'a ait olan bu özelliğin olmayışını ise Nike'ın ünlü ayakkabı tasarımcısı Tinker Hatfield şöyle cevaplıyor: Çünkü henüz 2015 yılında değiliz...

    Efsanelere sahip olmanın gittikçe kolaylaştığı günümüzde, bu ayakkabılar sizi geleceğe taşımayacak belki ama 80'lerin retro ruhunu sonuna kadar hissettirip sizleri şanslı Geleceğe Dönüş fanları arasına sokacağı kesin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top