Hesabım
    Samuel L. Jackson Resmen "Django Unchained" Projesinde!

    Kadroya son olarak "Deadwood" dizisinin yıldızlarından Gerald McRaney de katıldı...

    Proje olarak ortaya çıktığından beri ismi Quentin Tarantino'nun yeni filmi "Django Unchained" kadrosunda anılan Samuel L. Jackson, dedikoduyu resmen doğrulayarak yönetmenle 1993 yılında True Romance'la başladığı ortaklığına beşinci filmle devam edecek.

    Vahşi Batı'da Django isimli siyahî bir kölenin bir Alman ödül avcısıyla birlikte karısını kötü toprak sahibinin elinden kurtarmaya çalışmasını anlatacak olan 'Django Unchained' projesinde Jackson, ödül avcısının Stephen isimli yardımcısını oynayacak. Jamie Foxx'ın Django'yu, Christoph Waltz'unn Alman ödül avcısını, Leonardo DiCaprio'nun kölelerin birbirleriyle ölümüne dövüştüğü bir sömürge çiftliğinin sahibini, Kevin Costner'ın sömürge çiftliğinde çalışan uşağı oynaması planlanırken, projeye son olarak "Deadwood" dizisinin yıldızlarından Gerald McRaney de katıldı. Western türüne yakın olan McRaney'in rolü ise henüz gizliliğini koruyor.

    Şu sıralar Broadway'de sahnelenecek "The Mountaintop" oyununda Martin Luther King, Jr.'yu oynayacak olan Jackson'ın Ocak ayına kadar ajandasının dolu olduğu düşünülürse, "Django Unchained" projesinin çekimlerine bu tarihten sonra New Orleans'da başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top