Hesabım
    David Oyelowo 'One Shot'ın Kadrosunda!

    Oyelowo, yeni projesinde Tom Cruise'a eşlik edecek...

    Son olarak Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes)'da izlediğimiz ve henüz seyretme fırsatı bulamadığımız The Help'de rol alan İngiliz aktör David Oyelowo, başrolde Tom Cruise'un olduğu polisiye One Shot'ın kadrosuna katıldı.

    Polisiye yazarı Lee Childs'ın 15 romanında olduğu gibi yine merkezinde eski bir polis memuru olan Jack Reacher karakterinin olduğu aynı isimli romanından uyarlanacak olan filmde kahramanımız Reacher, 5 insanın ölümünden sorumlu tutulan bir keskin nişancının ismini temize çıkarmaya uğraşacak. Cruise'un Reacher rolünü oynayacağı filmde Oyelowo'yu cinayet masası dedektifi, filmin diğer oyuncularından güzel aktris Rosamund Pike'ı da Reacher'a araştırmasında yardım edecek bölge savcısı rolünde izleyeceğiz.

    Olağan Şüpheliler (The Usual Suspects)'in senaristi Christopher McQuarrie'nin 12 yıl aradan sonra tekrar kamera arkasına geçeceği filmin uyarlama senaryosu yine yönetmen McQuarri'ye ait. Çekim takvimi henüz belli olmayan ve yapımcıları arasında Tom Cruise'un da olduğu filmin 2012 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top