Hesabım
    Altın Koza'da 20 Eylül Akşam Programı

    Adana Altın Koza Film Festivali son hız devam ediyor...

    Açılışı geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen 18. Altın Koza Film Festivali'nde bugün, yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın fotoğraf sergisinin açılışı 75. Yıl Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir kokteyle gerçekleştirildi.

    Gündüz seanslarında Atıf Yılmaz klasiği Selvi Boylum Al Yazmalım öne çıkan filmlerden olurken Adanalı seyirciler akşamüstü seanslarında Tolga Örnek'in 2011'de büyük sükse yapan filmi Kaybedenler Kulübü'nü izleme şansı buldular.

    Ayrıca başrollerini Ahmet UğurluFüsun DemirelTuna Orhan'ın paylaştığı festivalin bir diğer yarışma filmi olan Memleket Meselesi de festivalin bugünkü programında öne çıkan yapımlardan oldu.

    Festivalde akşam seanslarında ise CineBonus 6 no'lu Salon'da 20.30 Ruhun Peşinde (Soul Boy), CineBonus 8 no'lu salonda 20.15'te Derviş Zaim'in son filmi Gölgeler ve Suretler, Metropol Salon 1'de  20.30'da Alman yapımı Üstümüzde Gök Kubbe (Über uns das All) ve Metropol Salon 2'de Benim Tatlı Kanaryam (My Sweet Canary) 20.15 seansında seyredilebilir. Arıplex Cemalpaşa Salonu'nda ise sinemaseverleri 20.30'da Nokta filmi bekliyor...

    Bu akşamın festival etkinlikleri arasında ise 20.30’da gerçekleştirilecek ve Yeşilçam’ın duayen oyuncularının katılacağı Sinema Dayanışma Gecesi ve Funda Arar Konseri öne çıkıyor.

    Uluslararası Altın Koza Sinema Kongresi ise yarın yani 21 Eylül’de başlayıp, ayın 24'üne kadar devam edecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top