Hesabım
    Jeremy Renner Yine Banka Soyacak!

    Renner, Amerikan tarihinin en büyük banka soygunlarını gerçekleştirmiş George Leslie'ye hayat verecek...

    Hırsızlar Şehri (The Town) filminde canlandırdığı banka soyguncusu James Coughlin rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan Jeremy Renner, yine bir banka soygun hikâyesini anlatacak olan King Of Heists projesine katıldı.

    J. North Conway'ın gerçek olaylara dayanan aynı isimli romanından uyarlanacak olan filmin senaryosunu Will Staples'a ait. Film; bir suç dâhisi olarak görülen, Amerikan tarihinin en büyük banka soygunlarını gerçekleştirmiş George Leslie'nin hayatını anlatacak. Öyle ki, 1874-1884 tarihleri arasında gerçekleştirilen banka soygunlarının neredeyse tamamı bir şekilde bu isme ait. Leslie'nin bu dönemde bankalardan 7-12 milyon dolar arası (bugünkü değeriyle yaklaşık 200 milyon dolar) bir para çaldığı iddia ediliyor.

    Hollywood'da yıldızı parlayan genç oyuncuların başında gelen Renner'ın programına baktığımızda bu yıl The Bourne Legacy, Slingshot ve Low Life projeleri göze çarpıyor. Ayrıca çekimleri biten ve devam eden Görevimiz Tehlike 4 (Mission: Impossible - Ghost Protocol), Hansel and Gretel: Witch Hunters ve Yenilmezler (The Avengers) projelerinde de rol alan oyuncunun King Of Heists'in çekimlerine ne zaman başlayacağı şimdilik bilinmiyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top