Hesabım
    Gişenin de Kralı!

    Aslan Kral 3D, gişenin zirvesini bırakmıyor...

    ABD Box Office listesinde Aslan Kral (3D) hâkimiyeti ikinci haftasında da devam ediyor. Yenilenmiş versiyonuyla 3D olarak vizyona giren film, eleştirmenler tarafından filmdeki performansı muhteşem bulunan Brad Pitt'in Oscar'a göz kırpan son filmi Moneyball'ı da geride bırakmayı başardı.

    Geçen haftaya nazaran daha düşük bir performans gösteren Aslan Kral 22.1 milyon dolar gişe yaparken, dünya çapında 390 milyon dolara ulaştı. Bir baseball takımının genel menajerliğini yapan Billy Beane'in hayatından otobiyografik izler taşıyan spor draması Moneyball ise, 20.6 milyon dolarla ikinci sırayı aldı.

    Listenin üçüncü sırasında, bir yunusla çocuğun arasındaki dostluğa odaklanan animasyon Dolphin Tale bulunuyor. Film ilk haftasında 20.2 milyon dolar kazandı. Listenin 4. ve 5. sıralarını da haftanın yenileri aldı. Twillight'ın kurtadamı genç Taylor Lautner'ın başrolündeki Abduction 11.2 milyon dolarla 4., aksiyon filmlerinin vazgeçilmesi Jason Statham'ın rol aldığı Killer Elite ise 9.5 milyon dolarla ancak 5. sırayı alabildi.

    Box Office'in diğer filmleri şöyle: 6. Contagion (8.5 milyon dolar), 7. Drive (5.7 milyon dolar) 8. Yardımcı (The Help) (4.4 milyon dolar), 9. Straw Dogs (2.1 milyon dolar) ve 10. Mucizeyi Kadınlar Yaratır (I Don't Know How She Does It) (2 milyon dolar).

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top