Hesabım
    Karl Urban da Yeni Riddick'te!

    Devam projesinde kadro toplanıyor...

    Vin Diesel'in projeye dair konsept tasarımlarını paylaştığı yeni Riddick projesi hakkında taze haberler gelmeye devam ediyor. Devam filminde rol alması kesinleşen son aktör Karl Urban oldu... Derin Karanlık (Pitch Black) ile başlayan serinin 2004 tarihli devam filmiyle pek de bekleneni veremediği düşünülürse, 7 yıl aradan sonra ekip hayranları sevindirmeye kararlı.

    Riddick Günlükleri (The Chronicles of Riddick)'nde Colm Feore'nin oynadığı Lord Marshall'ın yardımcısı Vaako rolünde izlediğimiz Urban'ı devam filminde de yine aynı rolde izleyeceğiz. Colm Feore'nin ise projeye dahil olup olmayacağı henüz belli değil.

    David Twohy'nin yönetmenliğinde Kanada'da çekilmesi planlanan devam projesinde Riddick, kendisine ihanet edenlerden intikamını almak ve gezegeni Furya'yı çöküşten kurtarmak için savaşacak. İsmi Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking olarak açıklanan ve senaryosu yine yönetmen Twohy'e ait olan filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanıyor.

    Ayrıca Urban'ı önümüzdeki yıl, çekimleri devam eden yeniden çevrim Dredd projesinde 1995 tarihli orijinal filmde Sylvester Stallone'un oynadığı Joseph Dredd rolüyle izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top