Hesabım
    23. Bond Türkiye'de Çekilecek!

    Açılış sahnesi ülkemizde çekilecek filmde Bond kızının kim olacağı da belli oldu...

    Yeni Bond filminin yapımcıları Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli'nin ülkemizi ziyaret edip Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Güney ile görüşmesinin ardından Bond 23'ün başta açılış sahnesi olmak üzere bazı sahnelerinin İstanbul'da çekileceği kesinlik kazandı.

    İlk gelen bilgiler bu sahnelerin Sultanahmet Meydanı'nda çekileceği yönünde. Ayrıca yapım ekibi Boğaz'da ve kıyı şeridinde de çekimler yapmak için mekân araştırmasına başladı. Filmin yaklaşık 10-15 dakikasının bu sahneleri kapsayacağı belirtiliyor.

    22 filmlik seride Dünya'nın gezilmedik yerini bırakmayan Bond, hatırlanacağı üzere Rusya’dan Sevgilerle (From Russia with Love) ve Dünya Yetmez (The World Is not Enough) filmlerinde de ülkemizi ziyaret etmişti.

    Sam Mendes'in yönetmenliğinde ve Daniel Craig'in başrolünde çekilecek olan 23. Bond projesinde kimin Bond kızı olacağı da belli olmuşa benziyor. Henüz resmi olarak doğrulanmasa da, daha çok televizyon projeleriyle tanınan Fransız aktris Bérénice Marlohe'yi filmin kadın başrolünde izleyeceğiz. Filmde ayrıca kötü adamın sevgilisi rolünde bir de Türk aktris görmemiz olası. Kast ekibi şimdi bu aktrisi arıyor...

    Daniel Craig'i tekrar James Bond, Judi Dench'i M., Javier Bardem'i de kötü adam rolünde izleyeceğimiz filmin kadrosunda ayrıca Ralph Fiennes ve Naomie Harris de bulunuyor. Çekimlerine önümüzdeki ay başlanması düşünülen film 9 Kasım 2012'de vizyona girecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top