Hesabım
    Filmekimi'nin Sürprizi 'Utanç' (Shame)

    Film programına son eklenen film Steve MacQueen'in yeni filmi 'Shame' oldu...

    Ön satışın ardından 1 Ekim saat 11.00'dan itibaren satışa çıkacak biletleriyle sonbaharı karşılayacak olan Filmekimi'nde 40. ve son film, yönetmen Steve McQueen'in yeni filmi Shame oldu.

    8-15 Ekim tarihleri arasında bu yıl 10. kez düzenlenecek olan 8 günlük festivalde, son dönem dünya festivallerinden ödüllerle dönen filmlerden, usta yönetmenlerin son çalışmalarına, son olarak seçkiye eklenen Shame ile birlikte 40 filmlik bir program sinemaseverlerle buluşacak.

    İlk filmi Açlık (Hunger) ile Cannes'dan Caméra d’Or ödülüyle dönen ve eleştirmenler nezdinde haklı bir yer edinen Steve McQueen'in son filmi olan Shame, ilk gösterimini 68. Venedik Film Festivali'nde yapmıştı. Film, 14 Ekim Cuma gecesi Atlas Sineması’nda, geceyarısı seansında gösterilecek.

    Başrolünde daha önce yönetmenle Açlık (Hunger)'da da çalışmış olan Michael Fassbender'in yer aldığı film; otuzlu yaşlarında, cinsel dürtülerine hâkim olamayan New Yorklu bir seks bağımlısının merkezinde yaşanları anlatıyor. Fassbender'in bu rolde Venedik’te bu yıl En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldığını da ekleyelim. Sakin anlatımı ve minimalist tavrıyla öne çıkan Shame, David Cronenberg esintileri de taşıyor.

    Filmekimi’nde hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00) sadece 5 TL. Hafta içi 19.00 ve 21.30 seansları ile hafta sonu tüm seanslar tam 14 TL, indirimli 8 TL olacak.

    Ayrıntılı bilgi için: http://filmekimi.iksv.org

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top