Hesabım
    'Django Unchained' Projesinden Son Haberler!

    Projeden son kadro haberleri ve sette yaşanan talihsizlik...

    Quentin Tarantino'nun western'e el attığı Django Unchained projesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Projede daha önce sömürge çiftliğinde çalışan uşağı oynaması planlanan Kevin Costner'ın yerini Kurt Russell alırken, filmin diğer oyuncusu Christoph Waltz da sürpriz bir tehlike atlattı.

    Bir Alman ödül avcısıyla (Christoph Waltz) birlikte eşini kötü toprak sahibinin elinden kurtarmaya çalışan Django isimli siyahî bir kölenin (Jamie Foxx) öyküsünü seyredeğimiz Django Unchained'de Kevin Costner'ın yerine gelen Kurt Russel, kölelerin birbirleriyle ölümüne dövüştüğü bir sömürge çiftliğinin sahibinin (Leonardo DiCaprio) yardımcısına hayat verecek. Projeden gelen tek kadro haberi de bu değil üstelik; daha önce Kill Bill: Volume 2'de izlediğimiz Laura Cayouette de çiftlik sahibinin dul kız kardeşi rolünde projeye dahil olurken, Lost'un Mr. Friendly'si M.C. Gainey de kötü adam rollerinden biriyle filmde rol alacak.

    Çekimlerine Kasım ayında başlanacak olan projede talihsiz bir de olay yaşandı. Oyuncunun ajansı tarafından yapılan resmi duyuruda, filmde at koşturacak olan Christoph Waltz'ın binicilik eğitimi sırasında attan düştüğü ve kalça kemiğinin çıktığı açıklandı. Bu nedenle New York Film Festivali'nin açılış gecesine katılamayan ünlü aktörün tedavisinin devam ettiği de belirtildi.

    Bu talihsizliğin çekim takvimini etkileyip etkilemeyeceği şimdilik bilinmese de, film 25 Aralık 2012'de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top