Hesabım
    The Twilight Zone Film Olma Yolunda!

    Christopher Nolan, Michael Bay ve Alfonso Cuarón gibi yönetmenler aday listesinde...

    Bir döneme damgasını vurmuş The Twilight Zone (1959) dizisinin sinemaya uyarlanacağı konusu uzun bir süredir Hollywood kulislerinin en fazla konuşulan dedikodularından biri. Uyarlanması konusunda yetenekli senarist arayışları devam ederken, Warner Bros stüdyosu boş durmadı ve projeye dikkatleri çekmeyi başardı. Projeyi yönetmesi için Christopher Nolan, Michael Bay ve Alfonso Cuarón gibi yüksek-bütçeli yönetmenlerle görüşmelere başlandı. Bu kadar yönetmenin isminin geçtiği ve dizinin her bölümde farklı bir öyküye odaklandığı düşünülürse, film projesinin bölümlerden oluşabileceğini düşünebilirsiniz, fakat stüdyo filmin tek bir öykü üzerinden ve tek bir yönetmen tarafından çekileceğini doğrulamış durumda.

    Henüz detayları bilinmeyen senaryo için daha önce Leonardo DiCaprio'nun sahibi olduğu Appian Way şirketi senarist Rand Ravich ile anlaşmış, fakat o günden bugüne pek de bir gelişme olmamıştı. Bilinen tek şeyse, 1983'deki uyarlamadan farklı olarak sadece tek bir konu üzerinden farklı temalar üzerine yoğunlaşılacağı yönünde. O yılki uyarlamada yönetmen koltuklarında Steven Spielberg, Joe Dante, John Landis ve George Miller gibi usta yönetmenler oturmuş ve her biri farklı konuları perdeye taşımıştı. Ayrıca aday yönetmen kadrosuna son olarak Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes)'ı yöneten Rupert Wyatt'ın da eklendiğini belirtelim.

    İsmi geçen yönetmenlerin henüz yeni projelerini açıklamadığı düşünülür ve The Twilight Zone'un da atmosferi hesaba katılırsa, aday yönetmenler arasında sizce hangi isim daha çok öne çıkıyor?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top