Hesabım
    Werner Herzog 'One Shot' Projesinde Kötü Adam!

    Ünlü yönetmen oyunculuğa da adım attı...

    Olağan Şüpheliler (The Usual Suspects)'in senaristi Christopher McQuarrie'nin uzun bir aradan sonra tekrar yönetmen koltuğuna oturacağı ve başrolünde Tom Cruise'u izleyeceğimiz One Shot projesinden ilginç bir kadro haber geldi.

    Bir keskin nişancının ismini temize çıkarma savaşını anlatacak olan filmde kötü adam rolünde usta yönetmen Werner Herzog'u izleyeceğiz. Sinemacı, belgeselci, oyuncu, seslendirme sanatçısı ve daha pek çok sıfatı bir arada taşıyan çok yönlü sanatçı, filmde Cruise'un oynayacağı keskin nişancıyı 5 kişinin ölümüyle suçlayıp ona kompla kuran Zec isimli bir eski savaş esirini canlandıracak.

    Senaryosu yazar Lee Childs'ın aynı isimli romanından yönetmen McQuarrie tarafından uyarlanan filmin kadrosundaki diğer isimler de göz kamaştırıcı; Rosamund Pike, David Oyelowo, Richard Jenkins ve Robert Duvall.

    Errol Morris'le Morris'in Gates of Heaven belgeselini çekemeyeceği üzerine girdiği iddiayı kaybedip ayakkabılarını afiyetle yediği 'Werner Herzog Eats His Shoe'daki ‘performansı’ haricinde yönetmeni pek çok 'cameo'da izlesek de, ilk defa major bir rolde karşımıza çıkacağı için One Shot projesini heyecanla ve merakla bekliyoruz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top