Hesabım
    Transformers Arka Arkaya 2 Devam Filmiyle Geliyor

    Yeni projede Shia LaBeouf yok. Steven Spielberg ve yönetmen Michael Bay'le de görüşmeler başladı...

    Hasbro'nun yeni Transformers filmi için yapımcı Steven Spielberg ve yönetmen Michael Bay'le görüşmelere başlandığını duyurmasının hemen ardından, Paramount stüdyosu da arka arkaya çekilecek 2 devam filmi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

    Serinin senaristlerinden Ehren Kruger'in henüz fikir aşamasında da olsa iki devam filminin de senaryolarına başladığı belirtilirken, ardı ardına çekilecek iki devam filmi kararının hem maliyet, hem de lisans anlaşması konusunda esneklik sağlayacağı düşünülerek alındığı söyleniyor.

    Yeni filmde rol almayacağını açıklayan serinin yıldızı Shia LaBeouf'un yerine kimin geleceği konusu da en fazla merak edilenlerin başında geliyor. Stüdyoya yakın kaynaklardan gelen ilk bilgiler, Sam Witwicky rolünde Jason Statham'ın adının öne çıktığı yolunda. Fakat henüz resmi bir teklif yapılmış değil. Daha önce 4. filmi çekmeyeceğini açıklayan yönetmen Bay ise şimdilik kararından vazgeçmişe benziyor...

    Serinin hayranlarını her film için iki yıl bekletmek istemeyen stüdyo 4. filmi 2012'de, 5.'yi ise 2013'te çekmeyi planlıyor.

    Jason Statham bu rol için uygun mu sizce?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top