Hesabım
    River Phoenix'in Rol Aldığı Son Film Seyirci Karşısına Çıkıyor!

    Oyuncunun ölümüyle çekimleri yarım kalan 'Dark Blood' yönetmeni George Sluizer tarafından tekrar kurgulanacak...

    Hollywood'da ender ortaya çıkan genç yetenekteklerden, sorunlu ve isyankâr genç adam figürünün en büyük temsilcilerinden River Phoenix'in, aşırı doz uyuşturucuya bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmeden önce çektiği son filmi Dark Blood sonunda seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Gerilim sinemasının kült yapı taşlarından Spoorloos'un Hollandalı yönetmeni George Sluizer'in imzasını taşıyan ve Phoenix'in çekimlerin bitmesine 11 gün kala ani ölümüyle karanlığa gömülen filmin, aradan geçen 18 yılın ardından yönetmenin yeni kurgusuyla birlikte gösterime hazır hale gelebileceği duyuruldu. "İki kardeşin sesleri birbirine çok benziyor" diyen yönetmen Sluizer'ın tek isteği ise, River'ın kardeşi Joaquin Phoenix'ten ağabeyinin filmde canlandırdığı Boy karakterine sesini vermesi...

    Jonathan Pryce ve Judy Davis'in de rol aldığı Dark Blood, nükleer deneme bölgesi olarak kullanılan çölün ortasında bir yerde sihirli olduğunu düşündüğü oyuncak bebekler yaparak yaşayan ve dünyanın sonunun gelmesini bekleyen Boy'un hayatına, çölde arabaları bozulan bir çiftin girmesiyle birlikte yaşananları anlatıyor.

    Daha önce River hakkında yapılacak bir belgeselde kullanılacağı açıklanan ve parça parça Youtube'da görülebilecek olan filmin geleceği umarız oyuncunun hatırasına zarar verilmeden şekillenir... Eğer her şey yolunda giderse River'ın rol aldığı son film önümüzdeki sene seyirci karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top