Hesabım
    George A. Romero'dan Yeni Zombi Projesi

    'The Zombie Autopsies' grafik şiddet kol gezecek...

    İsmi zombi filmleriyle anılan korku ustası George A. Romero, son dönem modern zombi projeleriyle yarışamasa da son üç filminde bildiği türden şaşmamıştı. 71 yaşındaki yönetmen, yeni zombi projesiyle eski Ölülerin Şafağı (Dawn of the Dead) ruhuna dönmeyi planlıyor.

    Steven Schlozman'ın The Zombie Autopsies romanını filme uyarlamak için çalışmalara başlayan Romero, kendisine zombi virüsü bulaşan ve bunun tedavisini araştıran bir nörobiyoloji uzmanının yaşadıklarını anlatacak. Ve bu tedavi sırasında da, tıpkı projenin isminde olduğu gibi bol bol zombi otopsisi izleyeceğiz. Romero verdiği röportajda proje hakkında, "Öykü The Andromeda Strain'i andırıyor biraz. Hammer stüdyosunun ilk Frankenstein filmi gibi, yani bol bol grafik sahne ve kan deryası olacak. Ben kusursuza yakın olmasını istiyorum, neredeyse şok edici" şeklinde konuşuyor.

    Şu sıralar TV'de The Walking Dead, sinemada yakın zamanda göreceğimiz World War Z, Warm Bodies ve Pride And Prejudice And Zombies projelerini de eklersek, zombi istilasına tutulmaya az kaldı diyebiliriz... Zombilere değinmişken, Romero'ya The Walking Dead'in bir bölümünü yönetmesi teklif edildiğini, fakat kendisinin bunu reddettiğini de belirtelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top