Hesabım
    Yılan Dönüyor

    Anaconda bu sefer kimleri meşhur edecek?

    1997'deki Anaconda faciasından sonra Sony'nin yeni bir yılan filmi yapacağına kimse inanmıyordu ama Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid'in çekimleri bitti bile.

    İlk film her ne kadar seyirciler tarafından beğenilmemiş olsa da Sony Pictures'a 132 milyon dolarlık gişe hasılatı ile epey kazandırmış ve oyuncuları Jennifer Lopez ve Owen Wilson için kariyerlerinde büyük bir çıkış olmuştu. Luis Llosa'nı yönetmenliğini yaptığı Anaconda, özellikle efektlerinin yetersizliğiyle çok eleştirilmiş ve yılanın kesinlikle çok kötü bir tasarım olduğu, asla inandırıcı olmadığı konusunda nerdeyse tüm sinemaseverler hemfikir olmuştu.

    Yeni Anaconda macerası her ne kadar ilk filmin devamı gibi görünse de hem konusu hem de oyuncularıyla bambaşka bir yapım. Bu sefer film yapımcılarnın değil, bilimadamlarının macerasnı izleyeceğiz. Bir grup araştırmacı Borneo ormanlarında yetiştiği tahmin edilen ve canlılara gençlik ve ölümsüzlük kazandırdığına inanılan bir orkideyi bulmak üzere yola çıkar. Ancak onlardan önce yılanlar çiçeği bulmuş ve onun gücü sayesinde dev ve yenilmez yaratıklara dönüşmüşlerdir.

    İkinci Anaconda filminin oyuncuları henüz tanınmamış yüzler; Johnny Messner, KaDee Strickland, Matthew Marsden ve Nicholas Gonzales. Genç oyuncular bu filmin tıkı Lopez ve Owen'a olduğu gibi kendilerine de şans getireceğine inanıyorlar. Yönetmen Dwight H. Little ise ilkinden çok daha iyi bir iş çıkaracağından emin. Little, filme çok daha fazla psikolojik gerilim kattığını ve özel efektler konusunda hassas davrandığını söylüyor.

    Anacondalar bu hafta Amerika'da vizyona giriyor ve biz de daha iddialı olan yılanları merakla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top