Hesabım
    Bronx'lu Gangsterler

    Tony Scott New York'u birbirine katıyor<br />

    New York Çeteleri'nin hikayeleri biter mi? Martin Scorsese'den sonra Tony Scott da New York'taki tüm çeteleri karşı karşıya getiriyor, 1979 yapımı The Warriors yeniden beyazperdeye uyarlanıyor.

    Açlık ve Top Gun filmleriyle meşhur olan yönetmen Scott, en son Spy Game ve Gazap Ateşi'ı yapmıştı. The Warriors'ı yeniden uyarlamaya karar veren Scott senaryo yazımı için The Sopranos'un senaristi Terence Winter ile anlaştı. 1979'da yapılan orijinaldeyse senaryoyu Walter Hill ve David Shaber beraber yazmışlar ve filmin yönetmenliğini Hill yapmıştı.

    New York'un en büyük çetesinin lideri Cyrus tüm çeteler arasında ateşkes ilan eder ve hepsini Bronx'ta yapılacak bir toplantıya davet eder. Toplantı esnasında Cyrus suikast sonucu ölür ve bir yanlış anlama The Warriors çetesini hedef yapar. Coney Islandlı bir çete olan Warriors'ın üyeleri için New York sokaklarında amansız bir savaş başlar çünkü tüm çetelerin tek bir hedefi vardır; ateşkesi bozan The Warriors'ın bütün üyelerini öldürmek ve intikam almak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top