Hesabım
    Jumanji'nin Yaratıcısından Cadılar Alemi

    Van Allsburg sınır tanımıyor<br /><br />

    Jumanji ve The Polar Express'in yazarı Chris Van Allsburg'un yeni romanı beyazperdeye uyarlanıyor. Cadılar aleminden yeni bir hikaye, Widow's Broom, Sam Weisman tarafından çekilecek.

    Allsburg yorulmak bilmeyen bir yazar, artık sadece kitaplarının haklarını satmakla kalmıyor senaryonun başına da kendi oturuyor. Widow's Broom'u da beyazperdeye kendi uyarlayacak. İngiltere'de bir ailede babanın ölümüyle başlayan yıkım ve acıyı izlemeye hangi cadının yüreği dayanır ki? İşte bunlardan biri ailenin içine karışır, çocuklara büyüler öğretip onları bambaşka bir dünyaya sokmanın yanısıra evin annesine de iyi bir arkadaş olur. Widow's Broom'un 2005'te sinemalarda olması planlanıyor.

    Allsburg'un beyazperdeye uyarlanmakta olan tek romanı cadılarla ilgili değil, galaksiler arası Jumanji diye tanımlanan Zathura'nın da film olacağını hatta başrolde Tim Robbins'in oynayacağını Beyazperde.com okuyucuları Taşralılar ve Orman Kaçkını gibi komedilerden tanıdığımız Weisman böylesine büyülü bir komedi için uygun isim. Yönetmen Allsburg'la kafa kafaya verip oyuncu seçimine başlamış bile. Öyle görülüyor ki, Allsburg'un adını sinemaseverler daha çok duyacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top