Hesabım
    Albert Finney de Yeni James Bond Projesinde

    23. James Bond projesi önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor...

    Başrolde tekrar Daniel Craig'i seyredeceğimiz 23. James Bond macerasında Ralph Fiennes, Javier Bardem ve Judi Dench başta olmak üzere, Bond kızı rolünde Bérénice Marlohe ve sekreter Miss Moneypenny rolünde de Naomie Harris'in olacağı resmen belli olmuştu. Şimdi bu parlak kadroya son olarak Albert Finney katıldı.

    Bu rolle birlikte veteran aktör ilk kez 007 serisinde rol almış olacak. Son Ültimatom (The Bourne Ultimatum)'da canlandırdığı Dr. Albert Hirsch karakteriyle ajan dünyasına pek de uzak sayılmayan Finney, aynı rolü bu sefer Jeremy Renner'ın başrolde olacağı The Bourne Legacy projesinde de sürdürecek.

    Yönetmenliğini Sam Mendes'in yapacağı filmde Finney'nin önemli bir rolde karşımıza çıkacağı söylenirken, bu karakterin, İngiliz İstihbarat Servisi'nin de bağlı olduğu İngiliz Dışişleri Bakanlığı'nda kıdemli bir memur olduğu belirtiliyor. Finney böylece filmde Bond'un patronu M'den de güçlü olmuş olacak.

    Prostat kanseriyle savaşan ve bu nedenle bir süre beyazperden uzak kalan tecrübeli aktörün böylesi önemli bir rolle dönüşü, yardımcı oyuncu kadrosuyla öne çıkan yeni Bond projesinin değerini bir kat dağa arttırdı. 23. Bond filminin vizyon tarihi 9 Kasım 2012.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top