Hesabım
    Çizmeli Kedi Box Office'in Zirvesinde!

    3D animasyon gişede beklenini veremese de 34 milyon dolarla ilk sırada...

    Şrek'ten tanıdığımız Çizmeli Kedi'nin bu sefer başrolde olduğu 3D animasyon Çizmeli Kedi (Puss in Boots), beyzbolda Dünya Serisi'nin başladığı ve Halloween'a girilen ABD'de Box Office listesinde zirveye oturdu. İlk haftasında 34 milyon dolar gibi düşük bir rakam yakalayan animasyon, yine de aynı hafta vizyona giren Zamana Karşı (In Time) ve Johnny Depp'li The Rum Diary'i geçmeyi başardı.

    Paranormal Activity serisinin eleştirmenler tarafından da beğenilen yeni bölümü, 5 milyon dolar gibi düşük bütçesine rağmen vizyondaki 2. haftasında 18, toplamda ise 80 milyon dolarla ikinci sıraya yerleşti. Onu Andrew Niccol'un dünya ile aynı anda vizyona giren son bilim-kurgu projesi Zamana Karşı (In Time), 12 milyon dolarla izliyor.

    4. sırada ise yeniden uyarlama müzikal Footloose var. Vizyondaki 3. haftasına giren yapım bu hafta gişeden 5.5 milyon dolarla ayrıldı. Başrolde Johnny Depp'in yer aldığı Hunter S. Thompson'ın romanından uyarlanan The Rum Diary ise, oyuncunun kariyerinin en kötü gişe açılışlarından birine sahne olarak ancak 5.1 milyon dolar gişe yaptı ve listeye 5. sıradan girdi.

    Box Office listesinde 6. sırada 4.7 milyon dolarla Çelik Yumruklar (Real Steel), 7. sırada 3.5 milyon dolarla Üç Silahşörler (The Three Musketeers), 8. sırada 2.8 milyon dolarla Zirveye Giden Yol (The Ides of March), 9. sırada 2.3 milyon dolarla Moneyball ve 10. sırada 1.8 milyon dolarla Courageous bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top