Hesabım
    Paranormal Activity'nin Yaratıcısından Yeni Bir Proje

    Oren Peli'nin yapımcılığını yapacağı isimsiz projeyi Brad Parker yönetecek...

    3 yıl önce başlayan ve serinin son son filmiyle yine gişeden mutlu ayrılan Paranormal Activity'nin yaratıcısı yönetmen Oren Peli, kariyerini sadece tek bir film üzerine kurma niyetinde değil. Yönetmenin buluntu film türündeki Area 51 projesinin ne zaman vizyona gireceği belirsizken, Peli ve film şirketi FilmNation Entertainment Doğu Avrupa'da geçecek olan yeni bir korku filmi için çalışmalara başladı.

    Orijinal hikâyesi Peli'ye ait olan ve yönetmenliğini Brad Parker'ın üsteleneceği proje, bir grup arkadaşın nükleer bir felaket yaşayan ürkütücü ve terk edilmiş bir bölgede yaşadıklarına odanlanıyor. Doğanın yavaş yavaş kaybettiklerini geri aldığı, güneşin bu radyoaktif kasabaya saldırdığı gibi insandışı çığlıklar da geceyi böler. Görünen o ki, sandıkları kadar yalnız değildirler...

    Yapımcılığını Son Durak (Final Destination)'ın da yapımcısı olan Brian Witten'in yapacağı projenin kadrosundaki en tanınan isim şarkıcılıktan oyunculuğa çeken Jesse McCartney. McCartney dışında filmde Devin Kelley, Nathan Phillips ve Johnathan Sadowksi'yi izleyeceğiz.

    Yönetmen Peli'nin yine bildiği yoldan, buluntu film izinden gideceği bu proje, umarız sinemaseverlere bilindik kuralların dışında farklı bir sinema deneyimi sunar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top