Hesabım
    Terence Malick 2012'de İki Yeni Filmle Geliyor

    İki projede de Christian Bale ve Cate Blanchett'i izleyeceğiz...

    Cannes'dan büyük ödülle dönen The Tree of Life'ın vizyona girmesine az bir gün kalmışken yönetmen Terrence Malick cephesinden güzel haberler gelmeye devam ediyor. Uzun aralıklarla film çekmesiyle ünlü yönetmen, önümüzdeki yıl çekeceği iki filmle takipçilerini fazlasıyla sevindirecek.

    Sinemanın filozofu olarak da bilinen Malick'in ilk projesi Lawless ismini taşıyor. Filmin kadrosunda şimdilik Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett, Rooney Mara ve Hayley Bennett'in olacağı belli olmuş durumda. Diğer projeyse Knight Of Cups ismini taşıyor ve başrolde ilk filmde de rol alacak olan Bale ve Blanchett dışında Isabel Lucas'ın isimleri geçiyor. Çekimlerine geçtiğimiz sene başlanan ve ismi açıklanmayan üçüncü projenin kadrosu da yıldız oyunculardan oluşuyor: Ben Affleck, Rachel McAdams, Javier Bardem ve Rachel Weisz.

    Kadroları az çok belli olsa da, yönetmenin önceki işlerinde olduğu gibi yeni projelerin konuları sır gibi saklanıyor. 1973'ten bu yana sadece 5 film çeken ve o kadarıyla bile ismini sinema dünyasına kazıyan Malick'in önümüzdeki yıl iki film çekecek olması aynı zamanda bu iki filmde rol alacak olan Christian Bale ve Cate Blanchett'i muhtemelen başka projelerde görmeyeceğiz anlamına da geliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top