Hesabım
    James Bond’dan Son Bilgiler!

    James Bond serisinin 23. filminin resmi adı Skyfall olacak...

    Londra’daki bir basın davetinde yapımcı Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli’nin yaptığı açıklamaya göre, James Bond serisinin 23. Filminin resmi adı Skyfall olacak.

    Whitehall Place’de gerçekleşen basın konferansında yönetmen Sam Mendes, oyuncular Daniel Craig, Javier Bardem, Judi Dench ve Bond kızı Naomie Harris vardı. Kastta olduğu kesinleşen Albert Finney ve Ralph Fiennes ise toplantıya katılmadılar. Mendes yeni filmle ilgili fazla sır vermediyse de, "aksiyonu bol bir seyirlik" olacağının altını çizdi.

    Yönetmen, filmin çekileceği mekanların da Whitehall-Londra, Pinewood Studio-Çin, İstanbul-Türkiye ve İskoçya olacağını açıkladı.

    Mendes ve Craig daha önce "Azap Yolu (Road to Perdition) "  adlı filmde birlikte çalışmışlardı. James Bond filmlerinin ilki olan "Dr. No" ise 1962’de çekilmiş, ünlü gizli ajan Bond'u Sean Connery canlandırmıştı.

    Yeni filmin görüntü yönetmenliği koltuğunda, en son Jarhead ve Hayallerin Peşinde (Revolutionary Road) filmlerinde Mendes'le çalışan Roger Deakins ismi var. Filmin tasarımından Quantum of Solace, Azap Yolu (Road to Perdition) ve Jarhead filmlerinin tasarımlarından bildiğimiz Dennis Gassner sorumlu. Kostüm tasarımcısı Jany Temime ise, daha önce Harry Potter, In Bruges ve Son Umut (Children of Men) gibi filmlerde çalışmış.

    Yeni filmi senaryolaştıran ekip ise Neal Purvis, Robert Wade ve John Logan isimlerinden oluşuyor.

    Skyfall'un çekimlerinin bir an önce başlamasını ve set haberlerinin bize ulaşmasını bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top