Hesabım
    'The Hobbit'in Dördüncü Set Videosu Yayınlandı [VIDEO]

    Setten son görüntüler...

    Çekimleri Yeni Zelanda'da devam eden The Hobbit projesinde olan biteni ayağımıza getirmeye devam eden yönetmen Peter Jackson, set günlüğünü andıran dördüncü videoyu Facebook sayfasında yayınladı.

    "The Hobbit'i 3D çekmek bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi gibi. Eğer Yüzüklerin Efendisi'ni 3D çekme şansım olsaydı, onu kesinlikle böyle çekerdim" diyen Jackson, yeni set videosunda özellikle projenin 3D ayağına ayrıntılarıyla değiniyor. Saniyede 48 kare çeken son teknoloji 3D RED kameralarla çekilen The Hobbit, sinema adına yeni bir dönüm noktası olacağının da sinyallerini veriyor.

    Proje departmanında pek çok teknik ismin teknik detaylara değindiği ve yönetmenin yorumlarıyla süslenen videonın bir diğer özelliği de, cüce savaşını, Gandalf'ı, Mirkwood Ormanı'nı ve Orta Dünya'ya ait pek çok heyecan verici öğeye yer veriyor olması.

    Serinin ilk filmi olacak olan "The Hobbit: An Unexpected Journey" (Hobbit: Beklenmedik Yolculuk) 14 Aralık 2012'de tüm dünyada aynı anda 3D olarak vizyona girecek. İkinci bölümse, "The Hobbit: There and Back Again" (Oradaydık ve Şimdi Buradayız) adıyla ilk filmden bir yıl sonra, 13 Aralık 2013'de vizyonda olacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top