Hesabım
    'Blade Runner' Yenilenmiş Haliyle 2013'te Geliyor

    Yönetmen Ridley Scott konuştu...

    Ağustos ayında yönetmen Ridley Scott'ın kült bilim-kurgu Bıçak Sırtı (Blade Runner)'nı tekrar beyazperdeye taşımayı planladığını duyurmuştuk. Yönetmen Scott basına verdiği son röportajda projeyi resmen doğruladı ve filmin bir devam projesi olduğunu duyurdu.

    Philip K. Dick'in kısa hikâyesinden uyarlanan ve kısa sürede sinema klasikleri arasına giren 1982 tarihli Blade Runner, kaçak replikantları (yapay insan/android) avlayan bir polisin hikâyesini anlatıyordu. Devam filminin konusu hakkında ise şimdilik kesin bir bilgi olsa da bizleri tamamen yenilenmiş orijinal bir hikayenin beklediği kesin. Yönetmen verdiği röportajda, "Bu konuda bana yardımcı olacak bir senarist bulmaya yaklaştığımı düşünüyorum. Önümüzde epey bir uzun yol var aslında," dedi.

    Alien'ın köklerine sahip Prometheus'un çekimlerine devam eden usta yönetmen yeni Blade Runner'da orijinal filmin kadrosunun da yer almayacağını açıkladı. En azından Rick Deckard rolünde Harrison Ford'u görmeyeceğiz kesinleşti. Kulağımıza gelen ilk dedikodularsa, başrolde, Hollywood'un altın çocuğuna dönüşen ve Scott ile Prometheus projesinde çalışan alan Michael Fassbender'in görebileceğimiz yönünde.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top