Hesabım
    Yönetmen Inárritu Yeni Filminde Leonardo DiCaprio ve Sean Penn'i İstiyor

    'The Revenant' doğada tek başına ölüm kalım savaşı veren bir avcının gerçek hikayesini perdeye taşıyacak...

    Son olarak Biutiful'u çeken usta yönetmen Alejandro González Inárritu, Amerika'da İngilizce çekeceği yeni projesi için kadro arayışlarına başladı. İsmi The Revenant olarak açıklanan ve Michael Punke'nin aynı isimli kitabından uyarlanacak olan proje, doğada tek başına ölüm kalım savaşı veren bir avcının gerçek hikâyesini perdeye taşıyacak.

    Kendisine dünya çapında ün getiren Paramparça Aşklar Köpekler (Amores perros), 21 Gram (21 Grams), Babil (Babel) gibi filmlerden sonra hedef büyüten yönetmen, yeni projesinde yıldızlarla dolu bir kadro kurma peşinde. 1820'lerde geçen hikaye, Hugh Glass isimli bir kürk avcısının yaşadığı gerçek bir olayı anlatıyor. Bir av sırasında ayı saldırısına uğrayan ve öldü diye ormana bırakılan bir Glass, daha sonra hayatta kalmayı başaracak ve kendisini bırakan kişilerden intikam almak için geri dönecek.

    Proje için Leonardo DiCaprio ve Sean Penn'le görüşmelerin başladığı ve DiCaprio'nun Hugh Glass karakterini oynamak istediği söyleniyor. Yönetmen Inárritu, ajandaları fazlasıyla dolu bu iki yıldızı mutlak kadroda görmek istiyorsa eğer filmin çekimlerine en erken önümüzdeki Ağustos ayında başlayabilir gibi gözüküyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top