Hesabım
    Mickey Rourke Gitti Woody Harrelson Geldi!

    Martin McDonagh'ın 'Seven Psychopaths' projesinden son gelişmeler...

    In Bruges'ü yazıp yöneten Martin McDonagh'ın yeni projesi Seven Psychopaths'ın kadrosuna projeden ayrılan Mickey Rourke'un yerine Woody Harrelson dahil oldu. Harrelson filmde bir mafya babasını canlandıracak...

    Colin Farrell, Christopher Walken, Sam Rockwell ve son olarak kadroya katılan Olga Kurylenko ve Tom Waits gibi parlak bir kadroya sahip proje, ilham konusunda sıkıntı yaşayan bir oyun yazarının arkadaşlarıyla birlikte bir köpeği kaçırması merkezinde yaşanları anlatacak. Fakat sorun, Shih-Tzu cinsi köpeğin bir gangstere ait olmasıdır... Yazar yeni senaryosu için aradığı macerayı bulmuştur, fakat bu olaydan sağ çıkabilecek midir?

    Mickey Rourke'un uğruna The Expendables 2 projesinden ayrıldığı Seven Psychopaths'daki rolü yönetmenle anlaşamadığı için pek de uzun ömürlü olmadı. Filmde Sam Rockwell'i işsiz bir aktör, Colin Farrell'ı onun yazar arkadaşı ve Christopher Walken'ı da ikilinin yakın arkadaşlarından biri olarak izleyeceğiz. Woody Harrelson'ı mafya babasını canlandıracağı filmde uzun bir süredir sinemada göremediğimiz müzisyen Tom Waits ve modellikten oyunculuğa terfi eden Olga Kurylenko'nun rolleri ise şimdilik belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top