Hesabım
    Oscar Töreni Yine Billy Crystal'a Emanet!

    Akademi Eddie Murphy'nin yerine geçecek ismi belirledi...

    Dün sürpriz bir şekilde Brett Ratner'ın yapımcılık, Eddie Murphy'nin de sunuculuk görevlerinden ayrılmasından sonra Akademi, Oscar Ödül Töreni için yeni isimleri belirledi. Yapımcılığını Brian Grazer'ın yapacağı duyurulan törenin yeni sunucusu komedyen Billy Crystal oldu.

    Geçtiğimiz sene töreni sunan James Franco ve Anne Hathaway ile daha genç kesime hitap etme arzusunu gösteren Akademi, acele alınan Billy Crystal kararıyla bir nevi geçmişe dönmüş oldu. Bu, en son 2004 yılında Oscar törenini sunan Crystal'ın dokuzuncu Oscar sunuculuğu deneyimi olacak.

    Akademi, aldığı bu kararla, Ratner'ın düzenlenen bir basın toplantısında eşcinselleri hedef alan homofobik açıklamalarıyla başlayan krizin arkasından yeni bir sürpriz daha yaşamak istemediğini belli etti. Gelinen noktada, zaten her geçen yıl daha da sönük geçen tören, bu yıl da 2008'deki Hugh Jackman perfomansını aratacak diyebiliriz...

    84. Oscar Ödülleri, 26 Şubat 2012'de Hollywood'daki Kodak Tiyatrosu'nda düzenlenecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top