Hesabım
    Borat 'Django Unchained' Projesinde!

    Quentin Tarantino'nun spaghetti western projesine ünlü komedyen Sacha Baron Cohen de katıldı...

    Çekimlerine en erken önümüzdeki yılın başlarında başlanacak olan Quentin Tarantino'nun yeni projesi Django Unchained cephesinden her geçen hafta yeni kadro haberleri gelmeye devam ediyor. Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Gerald McRaney, Dennis Christopher, Kurt Russell ve Laura Cayouette'yi ana kadrosuna katan ve sadece rol alacak bu isimlerle göz dolduran projeye dahil son isim, önce Ali G. daha sonra Borat olarak tanıdığımız Sacha Baron Cohen.

    Vahşi Batı'da Django isimli siyahî bir kölenin, bir Alman ödül avcısıyla birlikte karısını Leonardo DiCaprio'nun canlandıracağı kötü toprak sahibinden kurtarmaya çalışmasını anlatacak olan filmde Cohen, köle Django'nun karısını satın alan kumarbaz Scotty'i oynayacak. Gelen ilk yorumlar, Cohen'in rolünün büyük olmasa da önemli olduğunu gösteriyor. Böylesi parlak bir kadroyu intikam temalı bir spaghetti westernde toplamak da ancak Tarantino'ya nasil olurdu herhalde.

    En son 2009 yılında Brüno'da seyrettiğimiz Cohen'i yakın zaman sonra Martin Scorsese imzalı 3D Hugo'da ve oyuncuyla daha önce de çalışan Larry Charles'ın yönettiği The Dictator'da izleyeceğiz. Sevenlerine duyurulur!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top