Hesabım
    Ölümsüz Ölmedi

    Nerede Kalmıştık? Shyamalan da devam dedi<br /><br />

    Devam filmlerinin ardının arkasının kesilmediği şu günlerde Ölümsüz'e devam edebileceğini açıkladı.

    Bugüne kadar seri filmlerden hoşlanmadığını her fırsatta dile getiren yönetmen katıldığı Howard Stern şovda Bruce Willis'le mutlaka yeniden çalışmak istediğini ve bunu Ölümsüz 2'de yapabileceğini söyledi. Shyamalan ''Her ne kadar bir hikayenin devamını yazmaktan hoşlanmasam da belki Ölümsüz için yeni bir senaryo yazmayı düşünüyorum. Oyuncular hikayeyi çok beğenmişti, özellikle Robin muhakkak devamını getirmem gerektiğini söylüyor. Ayrıca Bruce Willis'in muhteşem bir oyuncu olduğuna inanıyorum'' diyerek tam anlamıyla kabul etmese de yeni Ölümsüz'e sıcak baktığını açıkladı.

    Geçirdiği bir tren kazasında, 132 yolcunun hepsinin ölmesine rağmen sıyrık bile almadan kurtulan David tüm insanların gözünde yaşayan bir mucizedir. Kazadan bir süre sonra Elijah isimli bir çizgi roman uzmanı kendisiyle görüşmek ister ve David'e olağanüstü güçlere sahip olduğunu anlatır. Önceleri Elijah'ın düşünceleri adama delice görünse de ciddi olarak düşündüğünde ömrü boyunca bir kere bile hastalanmadığını fark eder ve yavaş yavaş bir süper kahramana dönüşür. David'i Willis'in, Elijah'ı Samuel L. Jackson'ın, David'in karısını Robin Wright Penn'in oynadığı Ölümsüz'ün sonunu Shyamalan açık bırakmıştı. Yani David bir ölümsüz olduğunu sonunda kabullenmiş ve hikaye bitmişti. Dolayısıyla ünlü yönetmenin istediği yerden yeni bir hikaye yaratabilmesi için tüm altyapı hazır.

    Hollywood'daki devam fırtınasına katılan tek isim Shyamalan değil elbette. Jurassic Park 4'ün ve artık kesinlikle bittiğini düşündüğümüz hatırlar. Bunların yanısıra, James Cameron da 1994 yapımı Arnold Schwarzenegger'li aksiyon dolu komedisi Gerçek Yalanlar'ın devamını getirmek istiyormuş, ilk fırsatta.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top