Hesabım
    Brad Pitt 3 Yıl İçinde Oyunculuğu Bırakacağını Açıkladı!

    Ünlü yıldız emekliliğe hazırlanıyor...

    Brad Pitt, bu yılki Oscarlar'da eli epey güçlü olan son filmi Kazanma Sanatı (Moneyball)'nın tanıtım turu için gittiği Avustralya'da katıldığı bir TV programında, kariyerinin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü yıldız, röportörün "kaç yıl daha oyunculuk yapmayı planlıyorsunuz?" sorusuna "Üç yıl" cevabını verdi.

    Sinemada yaklaşık 25 yıldır oyunculuk yapan 47 yaşındaki Pitt, oyunculuğu bıraktıktan sonra ise sinemanın daha çok yapımcılık tarafında yer almak istediğini belirtti ve "Aksi halde, yapım şansı bulamayacak hikâyelerin kendilerine şans bulması zor olacak" dedi. Son dönemde Hayat Ağacı (The Tree of Life) gibi bağımsız projelerde yapımcı olarak gördüğümüz Pitt, daha önce basına verdiği bir demeçte de "artık emekliliğime yaklaşıyorum" demişti.

    Pitt, bu kararı almasında eşi Angelina Jolie ve çocuklarının da payı olduğunu gizlemedi. Özellikle basının ilgisinin normal bir aile yaşantısı sürme konusunda kendisini zorladığını söyleyen 6 çocuk babası Pitt, ileride tekrar baba olmak istediğini de belirtti.

    Pitt'i yakın zaman sonra Moneyball'da, önümüzdeki yıl ise mafya dünyasını anlatan Cogan's Trade ve zombi mitine farklı bir açıdan yaklaşan World War Z'de izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top