Hesabım
    Romero'nun Döndürdükleri

    Yeni zombi yok, eskiler işbaşında

    George A. Romero'nun kült zombie üçlemesi Yaşayan Ölülerin Gecesi, The Crazies ve Ölülerin Şafağı'na dördüncü filmi, Land of the Dead'i ekleyeceğini müjdelemiştik. Romero hayatının en pahalı filmine bir korku klasiği Tom Savini'yi başrol oyuncusu seçti.

    Ölülerin Şafağı'nda da rol alıp zombiye dönüşmüş oyuncu yeni filmde kaldığı yerden devam edecek. Filmle ilgili dışarı sızan en büyük dedikodu ise, Savini'nin Land of the Dead'te kendini öldüren ilk zombiyi canlandıracak olması. Dördüncü filmde, hayatta kalmayı başarmış insanlar izole bir şehir kurar ve yüksek duvarlarla çevrili bu kentte dış dünyaya kapalı yaşamaya başlarlar. Romero'nun yine toplumsal eleştirilere devam edeceği yeni filminde zenginler ve fakirler olarak halk ikiye bölünmüştür, şehir içindeki karışıklık devam ederken dışarda da şartlar değişmeye başlar. Yeni bir mutasyon geçiren zombiler artık eskisi kadar aptal olmayacaktır. Yeni kuşak daha akıllı ölüler hayatta kalan insan ırkına karşı ayaklanma planlarlar.

    Romero film için seçtiği Toronto'da ön çalışmalara başlamış bile. Film çekimleri kasımda başlıyor. Bu sefer 20 milyon dolarlık zombilere karşı hazırlıklı olun.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top