Hesabım
    'Before Sunset'in Devam Filmi Geliyor!

    Ethan Hawke, devam filmi için Richard Linklater ve Julie Delpy ile çalışmalara başladığını duyurdu...

    Bağımsız sinemanın önemli isimlerinden Richard Linklater'la birlikte sonuncusu Before Sunrise'ın devam filmi Before Sunset olmak üzere 6 film çeken oyuncu Ethan Hawke, Julie Delpy ile birlikte "Before..." serisinin yeni devam filmi için çalışmalara başlandığını açıkladı.

    Beyazperde'nin de dahil olduğu sinema ağı AlloCiné'e konuşan oyuncu, Jesse (Ethan Hawke) ve Celine'nin (Julie Delpy) iç ısıtan romantik Viyana ve Paris maceralarını anlatan serinin yeni filmi için yönetmen ve Delpy ile birlikte çalışmalara başladıklarını söyledi ve "İlk iki film arasında 9 senelik bir süre var. Eğer yeni filmi önümüzdeki yaz çekersek sonuncu filmle arasında yine bir 9 sene olmuş olacak." şeklinde konuştu.

    Son filmde senaryoyu birlikte yazan üçlü devam filmini 2013'e yetiştirmek beyin fırtınası yapmaya başladılar. Özellikle oyunculukları, tek bir güne yayılan olay örgüsü ve zekice yazılmış diyaloglarıyla romantik sinemanın köşe taşlarından birine dönüşen serinin sonuncusu, Celine'in "Uçağı kaçıracaksın?" ve Jesse'nin de "Biliyorum" sözleriyle bitmiş ve gerisi seyircinin hayal dünyasına bırakılmıştı. Şimdi âşıkların hangi şehirde tekrar karşılaşacağı ve kaderin onları nereye sürükleyeceği merak ediliyor?

    Röportajı aşağıdan izleyebilirsiniz:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top