Hesabım
    The Flight of the Conchords Sinemaya Geliyor

    Bret McKenzie diziyi sinemaya uyarlamak istediklerini açıkladı...

    Flight of the Conchords dizisinin Yeni Zelandalı komedi-müzik-dans ikilisi Bret ve Jemaine beyazperde için hazırlıklara başlamışa benziyor. Yakında gelecek olan The Muppets filminde bir kaç şarkı sözü bulunan Bret McKenzie filmin tanıtım turunda dizinin sinema uyarlaması konusunda FOTC severleri heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

    "Filmi yapacağız, sadece hikâyeye ihtiyacımız var" diyen McKenzie, projede henüz emekleme aşamasında olunsa da fikir olarak proje üzerinde çalışıldığını müjdeledi. Özellikle de The Muppets'ın başarısı, FOTC projesinin geleceğini de önemli ölçüde etkileyecek.

    Televizyona sıçramadan önce radyo şovu olarak başlayan ve TV'deki ilk sezonundan sonra sağlam bir seyirci kitlesi edinen dizi, Bret ve Jemaine isimli iki kafadar müzisyenin Amerika'da sanatlarını icra ederken başlarından geçen absürt olaylara, eğlenceli şarkılarla eşlik ediyordu. İlk sezonun ardından büyük umutlarla başlayan ikinci sezon ise ilkinin seviyesine ulaşamamış ve FOTC efsanesi toplamda 23 bölümle ekranlara veda etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top