Hesabım
    Cruise Savaşları

    2. Dünya Savaşı'nda İngiliz olmak

    Tom Cruise'den her güne bir film. Ünlü oyuncu yaşı ilerledikçe daha az projede yer alacağına popülerliğini her gün arttırıyor dolayısıyla bir senede nerdeyse üç filmde rol alır hale geldi. Michael Mann'ın filmi Collateral'de başrolde oynayan Cruise, filmin Fransa'da tanıtım kampanyasında Mann'la beraber yeni bir film hazırlığında olduğunu söyledi.

    2. Dünya Savaşı'nda İngilizlerle yapılan savaşları anlatacaklarını söyleyen oyuncu fimle ilgili fazla ipucu vermedi. Sadece çekimlerin 2006'dan önce başlamasını isteyen aktör tabi ki önceliğin Steven Spielberg'le beraber çalışacağı Dünyalar Savaşı (War of the Worlds) ve çekimleri ertelendikçe ertelenen hatta bu yüzden yönetmeni Joe Carnahan'ın bile projeden Görevimiz Tehlike 3 olacağını belirtti.

    Tarihi filmlerin popülerliği herhalde Cruise'u da oldukça cezbediyor. Antik Çağda yaşanan kahramanlık destanları beyazperdeyi süslemeye devam ederken Hollywood'un ibresi 2. Dünya Savaşı'na doğru kayıyor gibi. Beyazperde.com okuyucuları hatırlar Quentin Tarantino'nun da aynı döneme ait hikayeler içeren Inglorious Bastards adlı filmi için çalışmalara başladığını duyurmuştuk. Bu gidişle 2006 sinemalarda savaş yılı olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top