Hesabım
    'Uluslararası 2. el Film Festivali' Yoluna Yeşil Sahalarda Devam Ediyor!

    Festival 29 Şubat - 4 Mart 2012 tarihleri arasında Ankara'da ‘Futbol Konsepti’ ile düzenlenecek...

    Önümüzdeki yıl 29 Şubat - 4 Mart 2012 tarihleri arasında Ankara'da ‘Futbol Konsepti’ ile seyirci ile buluşacak olan “Uluslararası 2. el Film Festivali”, “Elemiyoruz, Ellemiyoruz” sloganıyla daha önce herhangi bir film festivalden elenen, bir kenara atılan filmlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

    2007'den bu yana 1.000’e yakın filmin gösterildiği festival bu yıl "yeşil sahalara" iniyor ve yarışmasız, jürisiz gösterim şartı olmaksızın festivallerinden elenen uzun metraj filmlerin gösterimini üstleniyor. Başvuruların 1 Aralık 2011’de başlayıp 1 Şubat 2012’de son bulacağı festivalde program başlıkları ise şöyle belirlendi: Film Asla 90 Dakika Değildir, Önümüzdeki Festivallere Bakacağız, Dar Bütçeyle Kısa Film Çekmeler, Şike Var, Hakem Hatası.

    "Birinci ligde, bizim takım da var!" diyerek isyanını dile getiren festival ekibi, yıllar önce düşük bütçesiyle ve sınırlı taraftar sayısıyla düzenlenen festivalin yıllar sonra ilk kez birinci lige çıkmanın gururunu belirtti.

    Festival kapsamında atölye, söyleşi, imza günü, konser gibi etkinliklerin yanı sıra bir de futbol turnuvası düzenlenecek. Turnuvada yönetmenler, oyuncular, sinema yazarları, festivalciler, kısacılar ve destekçiler olmak üzere festivalin 6. yılına özel olarak 6 kişiden oluşan 6 takım oluşturulacak ve festivale renk katılacak. ANKAmall Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek turnuvada galip gelen takıma verilecek kupa ise 2.el Film Festivali'nin ruhuna uygun olarak 1. olan takıma değil 2. takıma takdim edilecek.

    Detaylı bilgi için:

    2.el Film Festivali Basın Koordinatörü:

    Duygu Gür: +090.0538.649.74.65

    d@ikincielfestivali.org

    info@ikincielfestivali.org

    www.ikincielfestivali.org

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top