Hesabım
    Yeni Transformers Filmi İçin Michael Bay'le Görüşmeler Başladı

    Daha önce serinin gündeminde olmadığını duyuran yönetmen yine iş başında...

    Çok da sürpriz olmasa da, yönetmen Michael Bay, Transformers serisinin yeni filmi için resmi görüşmelere başladı. Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (Transformers: Dark of the Moon) ile dünya çapında 1.12 milyar dolar hâsılat yaparak bir nevi altın yumurtlayan tavuğa dönüşen seriye ara verilmesi de düşünülemezdi zaten. Bir kaç ay önce yapılan dedikoduları yalanlayarak, arka arkaya çekilmesi düşünülen dördüncü ve beşinci filmlerin gündeminde olmadığını duyuran yönetmen, son gelen haberlere göre Paramount ile nihai görüşmelere başlamış.

    Henüz bir anlaşma imzalanmasa da, şimdiden yeni filmin Bay'in imzasını taşıyacağını söyleyebiliriz. Daha geçen gün yönetmenin şu sıra kadro arayışında olan düşük bütçeli bir kara-komedi çekme hazırlığında olduğunu duyurmuş ve detayları paylaşmıştık. Yapılan görüşmelerde Pain and Gain isimli bu projenin de hesaba katıldığı ve bu projenin çekimlerinin bitmesiyle Transformers 4'e başlanmasının planlandığı öğrenildi.

    Eğer anlaşmada mutlu sona varılırsa, yeni Transformers filmi beklendiği gibi bir prequel olmayacak. Kulağımıza gelen duyumlar, yeni filmin Transformers evreninde daha derinlere ineceği ve efsaneye yeni karakterler katacağı yönünde. Bay'in 3D ile tekrar canlandırdığı seriyi yeni bir solukla geleceğe taşıma planlarından ilki olan bu haber, bakalım efsaneyi nereye sürükleyecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top