Hesabım
    "The Dark Knight Rises" Viral Çalışmalara Başladı!

    Kim bu Dr. Leonid Pavel?

    Christopher Nolan'ın Batman Üçlemesi'nin final bölümü Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'ın vizyona girmesine daha uzun bir zaman varken, filmin reklam ve pazarlama çalışmalarına da hız verildi. Viral kampanyanın ilki, basına sızdırılan bazı CIA belgeleri! Belgelerde öne çıkan isim Dr. Leonid Pavel.

    Bir sabıka fotoğrafıyla karşımıza çıkan kişi Alon Aboutboul'un canlandırdığı nükleer fizikçi Dr. Pavel. Belgeler sansürlendiği için pek fazla bilgi alamasak da, kendisi Rusya'da bir nükleer tesiste çalıştığı sırada kayıplara karışmış ve son günlerde tekrar ortaya çıkarak CIA'in arananlar listesine girmiş.

    Ayrıca belgeler içinde bir de deşifre metni var. Konuşmalar bir CIA yetkilisi ve milis kuvveti arasında geçiyor. Milis, doktorun hayatının tehlikede olduğunu ve izlendiğini belirtiyor. Fakat kimin izlediği belirtilmiyor. Bane olabilir mi acaba? Ya da Batman? Konuşma, doktorun CIA'e teslim edilmesi için yapılan pazarlıkla son buluyor...

    Ayrıca viral kampanya ile bağlantılı OperationEarlyBird.com isimli bir sitede de yeni belgelerin açıklanacağı söyleniyor. Sitedeki geri sayım Türkiye saati ile 20.00'da sonlanacak.

    Bunların ne anlama geldiği konusunda pek çok fikir yürütmek olası, zaten amaç da merak unsuru yaratmak olduğu için kampanya amacına ulaşmış görünüyor. Merak edenler için işte o belgeler:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top