Hesabım
    'Gangster Squad' Projesinden İlk Resmi Kare [Fotoğraf]

    Sean Penn ve Josh Brolin karşı karşıya...

    Kadrosundaki isimlerle öne çıkan The Gangster Squad projesinden ilk resmi kareler gelmeye başladı. Yönetmenliğini Ruben Fleischer'in yaptığı film, Los Angeles Polis Teşkilatı'nın mafyayı bitirme operasyonunu anlatacak. 50'ler ve 60'larda geçecek bu suç dramasının başrollerinde Josh Brolin ve Sean Penn bulunuyor. Çekimleri bir kaç aydır süren ve Los Angeles'ı mesken tutan proje Hollywood Bulvarı'ndan Çin Tiyatrosu'na şehrin önemli bölgelerini de perdeye taşıyacak.

    Fotoğrafta gördüğümüz Sean Penn'i Mickey Cohen (gangster) ve Josh Brolin'i de John O'Mara (polis) olarak izleyeceğimiz filmin kadrosunda ayrıca Ryan Gosling, Emma Stone, Nick Nolte, Giovanni Ribisi, Michael Peña ve Anthony Mackie de bulunuyor. Daha önce Gosling ve Stone'un set fotoğrafları basına sızmıştı fakat diğer isimlerin nasıl karşımıza çıkacağı hâlâ gizliliğini koruyor.

    Senaryosu eski bir polis olan Will Beall tarafından gerçek olaylara dayanılarak yazılan The Gangster Squad, Çavuş John O’Mara'nın gangster Micky Cohen'i yakalama çabalarını anlatacak. Los Angeles Sırları (L.A. Confidential) ve Halk Düşmanları (Public Enemies) ile akraba olan proje, saydığımız filmleri sevenler tarafından bir köşeye not edilmeli...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top