Hesabım
    Nar Taneleri Saçılırken...

    Yönetmen Ümit Ünal'ın 23 Aralık'ta gösterime girecek son filminden yeni bir video klip yayınlandı...

    Ümit Ünal'ın ses getiren son filmi Nar sinema perdesinde dağılmak için gün sayarken, filmin jenerik parçası "Nar Taneleri" için özel bir de video klip hazırlandı.  Parçanın sözlerini gene yönetmen Ünal’a aitken, klibin görüntüleri arasından filmden sahneleri, yönetmenin aile albümlerinden kareleri ve sahaflardan çekilen etkileyici anları görmek mümkün. Son dönemde çarpıcı sesiyle öne çıkan Jehan Barbur’un seslendirdiği parçanın müzğine ise filmin de muziklerini yapan Selim Demirdelen imza attı.

    Geçtiğimiz Ekim ayında 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Türkiye prömiyeri yapılan film, seyirciden ve eleştirmenlerden yüksek not almasının ardından festivalden de tartışmalı bir Jüri Özel Ödülü ile dönmüştü.

    Bir kadın kendi adaletinin peşine düşmesinin ardından dördü de farklı inanıştaki, farklı insanların hayatları aynı evin içinde, hem de yarım gün gibi çok kısa bir sürede aynı öykü çevresinde kurgulandığı film, insanın hayatındaki diğer insanlara duyduğu güven, karşılıklı inanç ve adalet duygularının sorgulanmasına da olanak tanıyor...

    Nar

    Başrollerde yönetmenin beraber çalışmayı sevdiği oyunculardan olan Serra Yılmaz ve Erdem Akakçe'nin yanı sıra İrem Altuğ ve İdil Fırat da yer alıyor.

    Çekimleri 2011 Mart'ında 3 haftada gerçekleştirilen Nar’ın yapımcılığını ARTI Film olarak Türker Korkmaz üstlenirken, görüntü yönetmenliği Türksoy Gölebeyi’ne, kurgu Çiçek Kahraman’a, müzikleri de Selim Demirdelen’e emanet...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top