Hesabım
    Düş Kuranlar Çok

    Russell'ın eşi Shue

    Kurt Russell'ın uzun bir aradan sonra John Gatins'ın Dreamer'ı ile beyazperdeye döneceğini duyurmuştuk. Russell'ın canlandıracağı karaktere eş olarak Elisabeth Shue seçildi.

    Gatins filmde Kentuckyli bir at eğitimcisini anlatacak. Atlarından birinin bacağı kırılan adam kızının ısrarı üstüne atı öldürmekten vazgeçer ve küçük kız atın bakımını üstlenir. Aylarca süren uğraşlardan sonra sağlığına kavuşan atı bir kupada yarışmak üzere çalıştırmaya başlarlar.

    Gatins'in hikayesi Dreamer ilk konuşulmaya başlandığından beri şekil değiştirip durdu. İlk olarak baba-oğul ilişkisi düşünülüyordu, daha sonra baba kıza dönüldü. Adamın karısı olmaması planlanmıştı ve bundan da gördüğünüz gibi vazgeçildi. Bu ay sonunda çekimleri başlaması gereken filme herhalde daha fazla senaryo yazmak mümkün olmaz.

    Dreamer'da, 2002'den beri ortalarda olmayan Shue at eğitimcisinin eşini canlandıracak. Çiftin kızlarını da, adı Steven Spielberg'ün yeni projesi Alice Harikalar Diyarında'nın Alice'i diye geçen Dakota Fanning canlandıracak. Bu arada Elisabeth Shue'yu özleyenlere müjdeyelim, güzel oyuncu Greg Araki'nin Mysterious Skin'ini ve John Palson'un Hide and Seek'ini bitirdi bile. İki filmde post prodüksiyon aşamasında. Öyle görülüyor ki Shue 2005'e üç filmle birden girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top