Hesabım
    Star Wars 3D'den Yoda'lı Poster [FOTOĞRAF]

    Animasyon Yoda filmin uluslararası posterinde boy gösterdi...

    Serinin severleri tarafından merakla beklenen yenilenmiş ve 3D'ye aktarılmış Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike (Star Wars : Episode I - The Phantom Menace)'in 10 Şubat'taki vizyon tarihi yaklaşırken, filmin en büyük endişe kaynaklarından biri olan tamamen bilgisayar efektiyle kotarılan Yoda filmin posterinde boy gösterdi.

    1999 tarihli orijinal filmde bir kuklanın ete kemiğe büründürdüğü Yoda'nın bu animasyon hali, daha önce Yıldız Savaşları: Bölüm II - Klonlar’ın Saldırısı (Star Wars : Episode II - Attack of the Clones) ve Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith’in İntikamı (Star Wars : Episode III - Revenge of the Sith)'nda kullanılmıştı. Orijinal seride ilk kez karşımıza çıkışı ise, serinin 5 yıldır merakla beklenen Blu-Ray edisyonuyla olmuştu.

    Numara sırasına göre 3D'ye dönüştürülüp tekrar vizyona sokulacak serinin bu tip değişiklerle heyecan verici bir hal aldığını söyleyenler olduğu kadar, klasikleşerek efsane olmuş serinin bu tür değişikliklere ihtiyacı olmadığını söyleyenler de var. Karar sizin, karşınızda animasyon Yoda'lı Star Wars 3D posteri...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top