Hesabım
    Yakında: Karanlık Saat (The Darkest Hour)

    Uzaylılar Moskova'yı işgal etti...

    Yılbaşı haftasında Oscar'ın güçlü adaylarından çocuk filmlerine, aksiyon-maceradan artık türleşen yılbaşı filmlerine uzanan çizgide pek çok yapım vizyona giriyor. Şimdi ise sırada uzaylılar var! 6 Ocak'ta vizyona girecek olan Karanlık Saat (The Darkest Hour), her yıl pek çok örneğini gördüğümüz uzaylı istila filmlerinin 2012'deki en yeni örneği.

    3D olan filmin yapımcılığını, düşük bütçelerde bile yaratıcılığın sınırlarını zorlayan işler çıkartan Timur Bekmambetov üstlenmiş. Yönetmen koltuğunda ise daha çok set tasarımı ve sanat yönetmeni olarak bilinen Chris Gorak oturuyor. Bu filmde Moskova'yı merkeze alan Gorak, 2006'daki ilk yönetmenlik denemesinde de Los Angeles'ı zehirli gaz bulutlarıyla sınamıştı.

    Filmin konusu şöyle: İnsan gözüyle görünmeyen uzaylılar aniden dünyayı işgal ederler. Rusya'ya tatile gelen bir grup Amerikalı genç, bu uzaylı istilasına Moskova'da yakalanırlar. Canlı olan her şeyin tuzla buz olup yok, şehrin yerle bir oluşuna tanık olan gençler köşe bucak ölümden kaçarken, bir yandan da uzaylılara karşı mücadele verirler.

    Genç bir kadroya sahip filmin başrollerinde izleyeceğimiz isimlerse şöyle: Emile Hirsch, Rachael Taylor, Olivia Thirlby, Joel Kinnaman ve Max Minghella.

    Karanlık Saat

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top