Hesabım
    Labirent Filminin Galasından Renkli Görüntüler!

    Tolga Örnek yönetmenliğinde çekilen Labirent'in galası dün gece Nişantaşı City's 'de gerçekleştirildi...

    Bir seneye iki film birden sığdıran yönetmen ve senarist Tolga Örnek'in yeni filmi Labirent'in galası tam kadro film ekibinin, basın mensuplarının ve geniş bir davetli kitlesinin katılımıyla dün akşam Nişantaşı City's AVM'de gerçekleştirildi. Filmin senaryosunu da imza atan Örnek'in gala öncesi kokteylde heyecanlı olduğu da gözlerden kaçmadı.

    Meltem Cumbul, Timuçin Esen, Sarp Akkaya, Altan GördümMelike GünerRıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur gibi oyuncu kadrosundan isimler film gösterimi öncesi verilen kokteylde göze çarparken, davetliler arasında İlker AksumTülin OralBerk Hakman, Sarp Akkaya'nın kardeşleri Esra ve Kaya Akkaya, Selma Ergeçelma Ergeç, Levent Can, yönetmen Abdullah OğuzÖmer Faruk Sorak-İpek Sorak çifti ve Ebru Akel gibi ünlü simalar da yer aldı. Beyazperde.com ekibinin de katıldığı gece filmin ilk gösteriminin ardından son buldu.

    Labirent

    Ülkenin politikalarından rahatsız olan kökten dinci Müslüman örgütlere karşı, gizli istihbarat birimlerinin içerisinde yaşananları insani bir çerçevede konu alan film, oldukça güçlü sahnelerin de yer aldığı politik bir aksiyon.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top