Hesabım
    'Gremlinler 3' mü Geliyor?

    Kült serinin devam filmi hakkında yeni bir dedikodu başladı...

    Bir dönemin fenomen serisi Gremlinler (Gremlins)'in 3. devam filmi hakkında Hollywood'da uzun süredir bir dedikodu zaten dolaşıyordu. Son olarak Warner Bros.'un Gremlins3.com alan adını yenilemesi, yoksa Gremlinler 3 gerçekten geliyor mu, dedikodularına neden oldu. Tabii henüz resmi ya da gayriresmi bir doğrulama yapılmış olmasa da, stüdyonun içinden bir kaynak "kulağına çalınan" bir şeyler olduğunu gizlemedi.

    Kukla animasyon tekniğinin fantastik örneklerinden birine sahip olan serinin 3. filmi hakkında en son, stüdyonun devam filmini sadece DVD piyasası için çekeceği yönünde bir haber yapılmış ve o günden bugüne de proje sessizliğe gömülmüştü. Son olayla birlikte serinin severleri "belki bir umut" diyerekten müjdeli bir haber beklemeye başladı.

    Stüdyo Gremlins3.com'la birlikte Blade Runner 2, Lost Boys 4, Lethal Weapon 5, Police Academy 8 ve The Goonies 2'nin alan adlarını da kayıt ettirdi. İsmi geçen projeler hakkında yapım aşamasında olduklarına dair bir bilgi olmasa da, stüdyo her ihtimale karşı alan alan adlarını üzerine almayı uygun görmüş olabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top