Hesabım
    Fiennes'a Penelope Yakıştı

    New York hassaslığında Londra filmi<br /><br />

    Ralph Fiennes'ın yönetmen olan ablası Martha Fiennes en son beş yıl önce Onegin'i çevirmiş ortadan yokolmuştu. Fiennes kardeşler Ralph'in başrolde olduğu Chromophobia için bir araya geldiler. İki hafta önce çekimlerine başlanan filme eklenen son isimse Penelope Cruz oldu.

    Yönetmeninin New York hassaslığında bir Londra filmi olarak tanımladığı Chromophobia için dramatik bir gerilim deniyor. Tüm değerlerin giderek yitirilmekte olduğu Londra'da burjuva kökenli bir ailenin yaşadıklarının anlatılacağı filmde İngilizlerin yitirmeye başladıkları değerler ön planda olacak. Dürüstlük, güven ve sadakatin aile hayatından çıkması ve yerini kişisel hırsların almasının aileye getirdiği yıkımı izleyeceğimiz filmin kadrosunda yok yok.

    Fiennes ve Cruz'un yanı sıra, Ian Holm, Ben Chaplin, Rhys Ifans, Damian Lewis ve Christin Scott Thomas da filmdeki yerlerini çoktan aldılar. Martha Fiennes'ın çok düşük bir bütçeyle çektiği film toplam 10 milyon dolara malolacak ve 2005'te beyazperde yolculuğunu tamamlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top