Hesabım
    Christopher Lee'den Mesaj Var!

    Ünlü aktör Hobbit'te tekrar canlandıracağı Saruman karakteri hakkında konuştu...

    Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) üçlemesinde rol alan pek çok karakterin iki bölüm halinde çekilecek olan The Hobbit'de tekrar karşımıza çıkacak oluşu, Orta Dünya severleri oldukça sevindirmişti. Çekimleri halen devam eden projede hayranları en fazla heyecanlandıran karakter ise, Christopher Lee'nin canlandırdığı Saruman desek yanlış olmaz herhalde...

    J.R.R. Tolkien'in yazdığı romanda yer almasa da, Saruman, romandan uyarlanan filmin özellikle ilk bölümünde önemli karakterlerden biri olarak karşımıza çıkacak.  Christopher Lee de, sevenlerine gönderdiği Yeni Yıl mesajında proje ve karakterin filmdeki yeri hakkında konuştu.

    Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) projesi hakkında Lee, Saruman'ın çekimlerinin 4 gün sürdüğünü ve projenin Yüzüklerin Efendisi'nden öncesini anlattığı için Saruman'ın da farklı bir şekilde seyirci karşısına çıkacağını söyledi. Yine bildiğimiz aksakallı bir Saruman'ın bizleri beklediğine değinen Lee, fakat Lord of the Rings'in aksine filmde Saruman'ın iyi ve asil bir karakter olarak çizildiğini ve halen büyücüler konseyinin başkanı olarak görev yaptığını da ekledi.

    Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) 14 Aralık 2012'de tüm dünyada aynı anda 3D olarak vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top